databutiken.com

Sök

Kategorier

Hyr istället för köp 2 Produkter

Hyr istället för köp
Allt fler väljer att hyra sin IT-utrustning och de flesta produkter vi erbjuder kan hyras som alternativ till köp.

Just nu kan du hyra en multifunktionsskrivare mycket förmånligt. Olivetti d-Color MF-2001plus kostar endast 575 kr/månad (exkl moms).

Hyresperiod: 36 månader
Avisering: Kvartalsvis
Uppläggningsavgift: 450 kr

Med dagens snabba utveckling är det oftast bättre att välja ett hyresupplägg när det är dags att investera i en ny utrustning. Fördelarna med att hyra är bland annat:

•Flexibla investeringar. Investeringar kan ske i takt med att företaget växer, utan att utnyttja investeringsbudget eller bankkredit.
• Lätt att uppgradera eller byta ut utrustningen. Om ni behöver ändra något i företagets maskinpark kan ni göra det enkelt och smidigt under hela avtalsperioden.
• Ökad ekonomisk handlingsfrihet. En hyreslösning påverkar inte viktiga ekonomiska nyckeltal och ni slipper problem med låga andrahandsvärden. Betalningen sker i samma takt som utnyttjandet.
• Omfattande försäkringsskydd. Tack vare vår allriskförsäkring är ni försäkrade mot obehagliga överraskningar, till låg självrisk.
• En överblickbar helhetslösning. Utrustning, engångskostnader, tjänster och service kan läggas i ett och samma avtal. En faktura per betalningsperiod för hela lösningen.

Exempel på utrustning som du kan hyra:

Varukorg  

(Tom)

Nya produkter

Inga nya produkter för tillfället